Dubaj Adventure Trip

Sprehodite se med najdrznejšimi gradbenimi stvaritvami sveta, ki so v dobrih petdesetih letih zrasle sredi puščave. Doživite svet v malem, njegov sodobni blišč in arabsko tradicijo. V emiratih še vedno prirejajo kamelje dirke, v sultanatu Oman še vztrajajo vasi, ki se ne zmenijo za čas in napredek.

Zakaj v Dubaj?

Da bi se razvajali na belih plažah, kjer se pesek pod stopali ugrezne kot perzijska preproga, ker lahko doživite vso raznolikost sveta na majhnem koščku, od pokritega umetnega smučišča do toplega morja, od nakupovalnih centrov z neobdavčenimi dizajnerskimi trgovinami do lokalnih prodajaln na tradicionalnih bazarjih, od najznamenitejšega hotela v obliki jadra Burj el Arab do podvodnega hotela ter zaradi pristne arabske tradicije, ki vztraja ne glede na razvoj.

Dubai Adventure Trip

Obisk najvišje stolpnice na svetu Burj Khalifa je eden izmed razlogov, da obiščete Dubaj. Hotel CityMax Bur Dubai ima odlično lokacijo za raziskovanje okolice (opera Dubaj, muzej v Dubaju, …). V hotelu na voljo športni bar Huddle, restavracija Claypot, dnevna restavracija City Cafe, restavracija Sizzling Wok – azijska restavracija, kavarna Lavazza in bar ob bazenu Aqua. V hotelu brezplačni WiFi in še veliko več. Zunanji bazen, na voljo kopalne brisače za ob bazenu ali za na plažo.


Vključeno

  • povratni letalski prevoz Ljubljana – Istanbul – Dubaj – Istanbul – Ljubljana
  • prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7x nočitev z zajtrkom v hotelu Citymax Bur Dubai 3*
  • brezplačen transfer hotel – plaža Al Mamzar – hotel (večkrat dnevno)
  • brezplačen transfer do shooping centra

Doplačila in opombe

  • na licu mesta: turistične pristojbine v hotelu (cca €/ dan/ osebo)