MAGICAL ISLAND IBIZA

Ibiza je tretji največji Balearski otok in ga imenujejo tudi »beli otok, poln veselja in življenja«. Njegova slikovita pokrajina, sanjske plaže in nočno življenje, so trije dejavniki, ki poskrbijo, da se za to destinacijo odločajo vsi tipi obiskovalcev. Otok se nahaja približno 80 kilometrov od Španske obale. Glavno mesto Ibiza privablja številne svetovljane, hipije in umetnike. 

Ibiza

5 RAZLOGOV ZAKAJ OBISKATI IBIZO.

1. OTOK ZABAVE

Ko slišiš ime Ibiza, te misel najprej pripelje do tega, da se tukaj dogajajo največji partyi z največjimi DJ-i elektronske scene danes. Klubi stojijo eden zraven drugega in za vsakega posameznika željnega zabave se najde nekaj.

2. IBIZA BEACHES

Ta otok ponuja plaže, ki jih vidite mogoče samo v filmih. Kristalno modro morje, bele plaže, je samo del tega kar ta otok ponuja. Ena bolj znanih je Formentera, ki ji pravijo tudi sredozemski Karibi in tam imate možnost srečati kakšno svetovno znano osebnost, saj je ta plaža zelo priljubljena med njimi.

3. HIPPY TRŽNICA

v kraju Es Cani poteka tržnica ob sredah, v kraju San Carlos pa ob sobotah. Tukaj srečate hipije vseh starosti, ki prodajajo raznorazne stvari, kot so oblačila, obutev, spominke, umetnine in drugo.

4. SAN ANTONIO

Je drugo največje mesto na otoku. Čez dan je v mestu zelo tiho, ponoči pa se pokaže čisto v drugačni luči, saj zaradi nočnega življena oživi. Zaradi bližine marine tukaj ni lepih plaž. Za turiste pa je zelo privlačno zaradi restavracij, barov in diskotek.

5. ES VEDRA

Mistična skala na zahodni obali otoka. Es Vedra je ena od najbolj prepoznavnih znamenitosti Ibize in jo najdete na številnih razglednicah. Najboljše mesto za pogled na to skalo je Torre de Savinar, stari stolp, ki je v preteklosti služil kot točka, s katere so že na daleč opazili prihod gusarjev.

 

 

Vključeno

  • 4 nočitve v dvoposteljni sobi
  • Letalski prevoz Treviso - Ibiza - Treviso

Doplačila in opombe

  • Rent - a - Car
  • Cena paketa velja na dan objave 7.9.2019, vendar se lahko zaradi dinamike letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.