Študentski klub Sevnica

Študentski klub Sevnica (ŠKS) je bil ustanovljen leta 2003 na pobudo skupine študentk in študentov, katerim je bil skupni cilj vzpostaviti močno študentsko organizacijo na območju Upravne enote Sevnica. Delo ŠKS temelji na prostovoljnem delovanju in samoiniciativi.

Društvo študentov Brežice

Prostorsko deluje na področju občine Brežice, kjer je registriranih okoli 950 študentov. Delovanje sega na različna področja, od sociale in izobraževanja do kulture in športa.

Tamarina izpoved iz maturantskega izleta v Budvi

Naša maturantka Tamara, je nad maturantskim izletom v Budvi neverjetno navdušena.

najAVDICIJA

A veš tisti občutek, ko razmišljaš, kaj bi počel v življenju pa se ti niti najmanj ne sanja? Ko te praktično nič ne zanima, ko iščeš svojo prihodnost in samega sebe, na koncu pa dobiš priložnost, ki si jo iskal vse svoje življenje! Tej priložnosti se reče "najAvdicija"!

LARS & SVEN

Lars & Sven burgers, je slovenska znamka božanskih burgerjev, hkrati pa predstavlja najbolj neverjetno slovensko zgodbo oziroma čisto pravo burgermanijo.

AC VOVK

S svojimi vozili znamke Ford, nam vedno priskočijo na pomoč na vseh naših frontah in destinacijah, kjer smo prisotni.

Maturanc video invite 2017 – Na najMaturanca gre tudi Tadej Bricelj aka Srđan Mišić

Tadej jasno in glasno, tako kot vedno s svojo neverjetno energijo vabi več kot 2000 slovenskih maturantov na največji slovenski maturantski izlet leta 2017. Poglejte video od kod se je javil. :)

Maturanc video invite 2017 – nastopila bo skupina In Vivo

Za piko na i, bo letošnji maturantski izlet še toliko bolj odmeven, saj bo samo za Kompasove maturante v Budvi nastopila skupina In Vivo.

Maturanc video invite 2017 – nastopila bosta Vanillaz

Vsako leto nadgrajujemo svoj program in maturantom pričaramo nepozabno vzdušje. Tako bosta na letošnjem maturantskem izletu nastopila tudi DJja, ki sta presegla vse meje in ta trenutek nastopata po vsem svetu. Fanta, Miha in Mark, sestavljata duo Vanillaz in prav onadva sta tista pozitivna »krivca«, ki bosta letošnjim maturantom pričarala nikoli pozabljen žur.

Maturanc video 2016

V tem letu smo v Budvo pripeljali več kot 1500 maturantov iz vse Slovenije, ki se svojega maturantskega izleta spominjajo po norem animacijskem programu ekipe Kompas Young in neverjetnem vzdušju.