EXIT FREEDOM 2018

NAJBOLJŠI EVROPSKI FESTIVAL leta 2017 - 1. NAGRADA!!!

Leto 2018 je rezervirano za EXIT SVOBODO!

EXIT PREDSTAVLJA KAR 5 FESTIVALOV

Po največjem Exit poletju v zgodovini, organizatorji ponovno napovedujejo festivalske presežke. Festivalska družina EXIT bo v letu 2018 štela že pet članov, v načrtu pa je po besedah organizatorjev še kakšen. Centralna točka je seveda Petrovaradinska trdnjava, kjer se bo med 12. in 15. julijem odvil festival EXIT.
Letos polnoletni EXIT kot vez med festivali in osrednjo temo postavlja osebno svobodo, ki je neizmerno pomembna.
EXIT je tako eden redkih glasbenih festivalov, ki je nastal iz želje po svobodi in tako krepil svojo družbeno misijo. Slogan EXIT Freedom je tako globalni poziv k svobodi, stran od materializma, stereotipov in kolektivnih zablod, v katerih se je znašla naša civilizacija.

LETOŠNJI IZVAJALCI

EXIT festival je že razkril prvo serijo nastopajočih:

DANCE ARENO bo stresla najmočnejša TECHNO zasedba v zgodovini festivala. Elektroniko, ki bo obiskovalce ponesla v sfere neslutenega doživetja, se v prvi vrsti predstavljajo TECHNO legende kot so: Richie Hawtin, Adam Beyer B2B Ida Engberg, Ben Klock in še ostaola hardcore TECHNO zasedba: Amelie Lens, Anastasia Kristensen, DJ Jock, Dušan Nikolič B2B Runny.

8-KRATNI DOBITNIK NAGRADE GRAMMY

V Novi Sad prihaja 8-kratni prejemnik nagrade grammy in naslednik reggae kraljestva Ziggy Marley, skupaj s paleto najbolj vročih hitov Alice Merton, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan in BURAK YETER.
Po utrdbi bodo odmevali tudi kitarski rifi skupin Dog Eat Dog, Slaves, Grave Digger, Slapshot, IDLES, Asphyx, @Bombers NOCTIFERIA + še mnogih, mnogih drugih!

5 DRŽAV / 5 FESTIVALOV

Potem ko so organizatorji festivala Exit v letu 2017 s kar štirimi festivali in poletjem naslovljenim Summer of Love postavljali rekorde v obiskanosti, se v letu 2018 pridružuje še en festival. Exit se po Srbiji, Črni Gori, Hrvaški in Romuniji seli še v Bosno in Hercegovino, kjer se bo na sloviti olimpijski Jahorini odvijal Festival 84.

PRIHAJA TUDI NORA ZASEDBA NASTOPAJOČIH ⇒ Sigma, DJ UMEK, Asian Dub Foundation, regionalne techno legende in mnogi drugi!

Poglej si še ⇒ EXIT Festival 2017 - The Official Aftermovie

 

Glasbeni festivali 2018


Vključeno

  • 4-dnevna vstopnica

Doplačila in opombe

  • Doplačila ob prijavi: vstopnica za kamp 26,50 EUR/osebo
  • Opombe: Cene veljajo do preklica; cene se bodo višale z bližanjem termina festivala. Vstopnice so namenjene državljanom Slovenije. Vstopnica se na prizorišču zamenja ob predložitvi osebnega dokumenta za originalno vstopnico.