EXIT FREEDOM 2018

NAJBOLJŠI EVROPSKI FESTIVAL leta 2017 - 1. NAGRADA!!!

Leto 2018 je rezervirano za EXIT SVOBODO!

EXIT PREDSTAVLJA KAR 5 FESTIVALOV

Po največjem Exit poletju v zgodovini, organizatorji ponovno napovedujejo festivalske presežke. Festivalska družina EXIT bo v letu 2018 štela že pet članov, v načrtu pa je po besedah organizatorjev še kakšen. Centralna točka je seveda Petrovaradinska trdnjava, kjer se bo med 12. in 15. julijem odvil festival EXIT.
EXIT je tako eden redkih glasbenih festivalov, ki je nastal iz želje po svobodi in tako krepil svojo družbeno misijo. Slogan EXIT Freedom je tako globalni poziv k svobodi, stran od materializma, stereotipov in kolektivnih zablod, v katerih se je znašla naša civilizacija.

TO JE ARENAMAGEDON

DANCE ARENO bo stresla najmočnejša TECHNO zasedba v zgodovini festivala. Že od prve objave je znano, da DANCE ARENA začenja z novo ero na Exitu! Za to priložnost se na trdnjavi pripravlja pravi #Arenamagedon. Nastope so potrdili giganti elektronske scene kot so Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig, Rødhåd in Boris Brejcha. Pridružili sem ji bodo domači asi Filip Xavi in Vladimir Aćić Avoid. To pa še ni vse, saj nas kmalu čaka še eno presenečenje.

HIP HOP FENOMENI MIGOS PRIHAJAJO NA EXIT FESTIVAL

V primeru, da ste spregledali na #exit2018 prihajajo Migos, družbo jim bodo delale tudi zvezde kot so Ziggy Marley, Alice Merton, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan in BURAK YETER.
Po utrdbi bodo odmevali tudi kitarski rifi skupin Dog Eat Dog, Slaves, Grave Digger, Slapshot, IDLES, Asphyx, @Bombers NOCTIFERIA + še mnogo drugih!

Dobro je vedeti!

  • Vstopnice po posebni promocijski ceni za festival EXIT lahko kupijo samo državljani Republike Slovenije in tujci, ki imajo stalno bivališče v Republiki Sloveniji.
  • Na festivalsko prizorišče lahko vstopajo osebe, ki so v času festivala stare 16+, obvezno v spremstvu polnoletne osebe.
  • V Exit kamp je možno vstopiti izključno, če ste poleg vstopnice za kamp kupili tudi vstopnico za festival.


Pravila vstopa in določila so v pristojnosti organizatorja, to je Festival Exit. Cene vstopnic določa organizator, Exit Festival, in se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila. Svetujemo, da si svoje vstopnice zagotovite pravočasno v predprodaji.

Avtobusni prevoz vključuje:

  • avtobusni prevoz iz kraja odhoda do Novega Sada in nazaj 12.07 - 16.07.2018, predstavnika na avtobusu in destinaciji.


EXIT Festival awaits true Arenamagedon in 2018!

 

Glasbeni festivali 2018


Vključeno

  • 4-dnevna vstopnica

Doplačila in opombe

  • Doplačila ob prijavi: vstopnica za kamp 26,50 EUR/osebo
  • Opombe: Cene veljajo do preklica; cene se bodo višale z bližanjem termina festivala. Vstopnice so namenjene državljanom Slovenije. Vstopnica se na prizorišču zamenja ob predložitvi osebnega dokumenta za originalno vstopnico.