Exit Tribe 2019

Po najobsežnejšem letu v svoji zgodovini se EXIT pripravlja na še večji festivalski dosežek! 

EXIT je eden redkih glasbenih festivalov, ki so nastali iz svobodnega gibanja z močno družbeno nalogo, ki ostaja do danes, EXIT Freedom 2018 praznoval ideal osebne svobode in pozval k osvoboditvi od materializma, stereotipov in kolektivnih napačnih predpostavk, ki prevladujejo nad našimi civilizacije. 

Naslednji korak v misiji EXIT je EXIT Tribe 2019, novo prizadevanje, ki bo povabilo ljubitelje, pa tudi vplivne posameznike sveta, umetnike, športnike in druge javne osebnosti, številna gibanja in organizacije, da se združijo z jasnim ciljem - zaščitite planet in vse življenje na njem!

Exit Tribe 2019

Najbolj vroče darilo:
EXIT časti še 2 festivala in te pelje na morje

EXIT napoveduje najbolj praznično akcijo! Ob nakupu EXIT vstopnice, sta v paketu BREZPLAČNO še vstopnici za festival Sea Star, ki se bo 24. in 25. maja 2019 odvijal v Umagu in Sea Dance v Budvi na plaži Buljarica. Za najboljši festivalski paket se morajo kupci med 1. in 28. februarjem registrirati na spletni strani www.exitfest.org, s tem pa potrdijo prihod. Registracija je veljavna za vse kupce Exit vstopnic do danes kot tudi za tiste, ki bodo svojo vstopnico kupili do konca letošnjega leta. 
Exit bo nekatere presenetil tudi z dodatno brezplačno namestitvijo in prevozom! 

A smo ready?

Exit festival je vsaj enkrat v življenju  "ON TO DO LIST"

To je festival, ki je prejel številne evropske in svetovne nagrade za najboljši festival. Dogaja se na več kot 15 odrih in z več kot 500 nastopajočimi.

Bodi del Exit zgodbe tudi ti in si svojo festivalsko vstopnico zagotovi že danes.

Kompas Young Exit 2019

Kompas Young Exit 2019

Kompas Young Exit 2019

Kompas Young Exit 2019

Kompas Young Exit 2019

Exit nastanitev Spot

Exit nastanitev Campus

Exit nastanitev City Beach

Exit nastanitev Nikolajevska

Exit hotel Novi Sad

Exit bus