InMusic Festival

POZOR, POZOR, vsem največjim »fenom« vrhunskega Rocka, Popa, Heavy Metala in Elektronike! Tudi letos se bo konec meseca junija v Zagrebu zgodil INmusic festival, ki velja za največji hrvaški OPEN-AIR festival! »Otok hrvatske mladeži ob jezeru Jarun«, velja za daleč najbolj priljubljeno zagrebško jezero.

ROCK, HEAVY METAL & ELEKTRONIKA – ZMAGOVITO!

Zagreb - Jarun 25. 6. - 27. 6. 2018

INmusic festival je največji hrvaški open-air festival v prestolnici Zagrebu, prizorišče na jezeru Jarun pa velja za pravo lokacijo, kjer se združijo mladost, vse generacije, ter večna zabava! INmusic velja tudi za edini festival, ki se razprostira na treh otokih: festivalski otok Mladosti in dva kamp otoka, ki sta obdana z atraktivnimi plažami in totalnim CHILLOUT odklopom, kamp pa je z mostom povezan s festivalskim prizoriščem. In kaj prinaša letošnji INMUSIC? Prinaša vse najboljše v poletni festivalski sezoni, to pa je ⇒ Res noro »good vibe« prizorišče, fantastično muziko in vedno prijazno INMUSIC atmosfero!

Glasbeni festivali 2018


Vključeno

  • 3-dnevna vstopnica

Doplačila in opombe

  • Cene veljajo do 31.12.2017; cene se bodo višale z bližanjem termina festivala. Ob nakupu vstopnice obračunamo 2 € HF/vstopnico oz. paket s kampiranjem.
  • Opozorila: voucher (napotnica) se na prizorišču zamenja ob priložitvi osebnega dokumenta za vstopnico oz. zapestnico. V primeru menjave imena oz. priimka se zaračuna strošek v višini 6 €/os.
  • Dodatna obvestila: Kamp se odpre 22.6.2018 ob 12. uri in zapre 29.6.2018 ob 12. uri. Vsi kampisti morajo doplačati turistično pristojbino (7 HRK/os/dan) v recepciji kampa. Informacije o nastopajočih: https://www.inmusicfestival.com/program/2018. Vstopnice so personalizirane, na rezervaciji morajo biti vsa imena.