STELLARBEAT

Na pot novih doživetij s StellarBeat: The Journey Beyond

StellarBeat Music Festival vas letos vabi v na potovanje v novo dimenzijo elektronske glasbe. Med 21. in 24. junijem bo jezero v Rogozi gostilo največji elektronski festival v Sloveniji, ki po dveh izjemno uspešnih izvedbah pripravlja še večje doživetje!

Na 3 odrih se bo zvrstilo več kot 50 DJ-ev: Stellar Arena bo gostila največje svetovne zvezdnike in lokalne umetnike, Undetected oder pa nas bo popeljal po poti raznovrstnih odtenkov techna. Novost bo ‘after’ oder, kjer se bo zabava pričela ob sončnem vzhodu.

Otvoritev portala do največje elektronske pustolovščine

Prvo noč StellarBeat festivala bomo v Sloveniji prvič doživeli okultno, a zapeljivo glasbo enega izmed najboljših house DJ-ev na svetu.Za zlato masko skriti Claptone prireja nepozabna glasbena doživetja, obdana z občutkom misterija ter vsakič začara občinstvo, kar bo dokazal tudi v Stellar Areni.

Drugi večer festivala se bo predstavil DJ in producent turških korenin Mahmut Orhan, prvič pa bo v Sloveniji nastopil Burak Yeter, ki je svetovni vzpon doživel s singlom 'Tuesday', največjim hitom zadnjih let.

V kratkem bodo organizatorji razkrili še ostale nastopajoče, med njim tudi največjo zvezdo festivala,ki spada v odlično družbo največjih imen elektronske glasbe na svetu!

Zberite svojo ekipo in se podajte na največje elektronsko doživetje letošnjega poletja na čudoviti lokaciji ob jezeru, z več kot 50-imi svetovnimi, regionalnimi in lokalnimi umetniki, ki bodo nastopili na največjem elektronskem odru v Sloveniji!

StellarBeat dnevna vstopnica

StellarBeat tridnevna vstopnica

StellarBeat VIP dan 1

StellarBeat VIP dan 2

StellarBeat VIP dan 3

StellarBeat tridnevna VIP

StellarBeat kamp

StellarBeat package