Izlet v Beograd s party vlakom

Beograd_party_vlak


Beograd je mesto, ki nikoli ne spi, glavno mesto zabave in nočnega življenja v južnem delu Evrope. Mesto na sotočju Save v Donave je znano po svoji gostoljubnosti in sproščenem vzdušju, številnih barih in splavih, ki zadovoljujejo vsakogar. Kultura hrane in pijače se kaže v velikem številu domačih in mednarodnih jedi z obilnimi porcijami, ki jih težko pospravijo še tako lačni. Spoznajte trdnjavo Kalemegdan, uživajte v vzdušju Knez Mihailove ulice in boemske četrti Skadarlije in se sprostite na Adi Ciganliji. Beograjska vrata so široko odprta, zakorakajte v vzdušje, ki vabi ...

Program:

1. dan / PETEK, 19.10.
Zjutraj se zberemo pred glavno železniško postajo v Ljubljani in sledi odhod proti Beogradu. Prične se nora zabava na party vlaku in v veselem vzdušju potujemo vse do Beograda, kjer bo organizirana spektakularna dobrodošlica s trobentačem! Prihod v Beograd v popoldanskih urah, prijava v hotelu in nekaj prostega časa. Kasneje sledi ogled mesta, sprehod po glavni ulici - KNEZ MIHAJLOV, degustacija domačih specialitet in prosti čas do večera za samostojne oglede.
Ob 22: 30 odhod avtobusa pred hotelom na nočni izhod; preživite noč na enem izmed najboljših splavov v Beogradu!

2. dan / SOBOTA, 20.10.
Zajtrk v hotelu, med 12. in 14. uro ogled mesta z lokalnim vodičem, ki nam bo predstavil najzanimivejše informacije o mestu, zgodovini in kulturi. Sprehod po Trgu republike do Narodnega muzeja, trdnjave Kalamegdan, kjer se ogled zaključi s prelepim razgledom nad mestom. Nekaj prostega časa in možnost nadaljevanja poti z vodičem do boemske ulice Skadarlija. Ulica, katere restavracije slavijo po pravem balkanskem žaru, žganju in glasbi, kjer čutimo duh starih boemov. V starodavnih časih pa je bila Skadarlija četrt, kjer so živeli igralci, pisatelji in drugi umetniki. Zbirali so se v lokalnih barih in "razpravljali" pozno v noč ...
Ob 22:30 večerni izhod; nadaljujemo v beograjskem ritmu. Odhod avtobusa do enega od številnih klubov/splavov, kjer se bomo ob odlični družbi in glasbi zabavali pozno v noč.

3. dan / NEDELJA, 21.10.
Zajtrk v hotelu do 9. ure in odjava iz hotela. Zadnje dinare bomo zapravili za eno od specialitet roštilja in se odpravili proti domu. Odhod iz železniške postaje proti Ljubljani; na poti na vlaku pa ne bo manjkalo zabave. Prihod na železniško postajo v Ljubljani v večernih urah.


Vključeno

  • prevoz s Party vlakom Ljubljana – Beograd – Ljubljana
  • 2 nočitvi z zajtrkom v izbranem hotelu
  • ogled mesta z lokalnim vodičem
  • spremljevalec na poti
  • stroški organizacije potovanja