Gardaland

ZAKAJ bo izlet v Gardaland res KUL? 😊
Izlet v Gardaland še nikoli ni bil tako kul kot bo v petek 27. aprila. 😊 Vsi poznamo najbolj nor zabaviščni park, ki je med Slovenci najbolj priljubljen. Da pa bo izlet tokrat še bolj »na glavo«, bo z vami na izletu tudi ekipa Kompas YOUNG, seveda pa vsaka razigrana YOUNG odprava, potrebuje svojega dirigenta in tokrat bo z vami na izletu tudi Tadej Bricelj alias Srđan Mišić, ki pripravlja slastno presenečenje. 😊

KAKO bo izgledala naša vožnja?
Naša pot se bo na praznični petek začela zgodaj zjutraj, ko se bomo iz različnih koncev po Sloveniji odpeljali proti deželi špaget in slastne pizze, Italiji. Po vožnji mimo Benetk in Gardskega jezera pa bomo pred sabo počasi že zagledali vrhunski adrenalinski park. Sledila bo kratka pravza, da se pred vsemi mogočimi atrakcijami ogrejemo, okrepčamo in nazdravimo najbolj adrenalinskemu dnevu ever. Večina se bo najprej seveda zapodila, k najnovejšim odbitim atrakcijam Gardalanda, to so seveda, najbolj nori Oblivion, ter vedno utrgani Raptor in Blue Tornado. Za sprostitev od adrenalina nabitih voženj, si boste lahko privoščili sproščeno vožnjo po reki, tiste, ki vam nič ne more priti do živega pa bomo seveda povabili v hišo norosti. Tukaj pa so še ostale nore atrakcije, od egipčanske grobnice, adrenalinskih gugalnic in 4D zabave.

KAJ sledi na koncu?
Po celem dnevu norenja na najrazličnejših vlakcih in ostalih atrakcijah, bomo v večernih urah, še vedno polni adrenalina počasi odpeljali proti domu, seveda z veliko bolj sproščeno vožnjo, za dodatno sprostitev od super dneva pa si bomo na avtobusu pogledali še kakšno kul komedijo. Prihod domov v domačo mehko posteljo je predviden v nočnih urah.

Prijavi se zdaj, ker te čaka res nora dogodoviščina, polna adrenalina in z dodatkom okusnega prigrizka. 😊

 

 

ODHOD

URA ODHODA CENA
Ljubljana, parkirišče Dolgi most 05.00 56€
Celje, dvorana Zlatorog 03.45 58€
Maribor, glavna avtobusna postaja 02.45 61€
Novo Mesto, MC Bršljin 03.45 58€

 

Ne zamudi

  • vrhunski adrenalinski park
  • razigrana YOUNG odprava
  • Tadej Bricelj alias Srđan Mišić
  • Oblivion, Raptor in Blue Tornado
  • nora zabava polna presenečenj