ADVENTNI IZLET V ZAGREB S PARTY VLAKOM

Kaj je lepšega kot odkrivanje najlepšega adventnega časa in to v nam bližnjem Zagrebu, ki velja za enega najlepše okrašenih evropskih mest, za kar je Adventni Zagreb tudi že dobil nagrado.

 

POT Z VLAKOM IN OSTALE INFORMACIJE 

Začeli bomo tako, da se bomo na dan odhoda ob 8:00 uri zbrali na glavni železniški postaji v Ljubljani in se vkrcali na party vlak, ki bo proti Zagrebu odpeljal ob 8:30 uri. S tem se bo tudi začela naša adventna party pravljica.

 Vsak potnik ima v potniškem vagonu rezerviran svoj sedež, poleg tega pa je na vlaku tudi vagon z restavracijo, ki bo, kot se spodobi tudi božično okrašen.


 V njem bo na voljo hrana in pijača (v akcijski ponudbi bo v tem letnem času seveda tudi dišeče kuhano vino).

Vagon je namenjen druženju, uživanju v vedno očarljivi vožnji z vlakom ali pa plesu ob odlični party glasbi, za katero bo skrbela naša DJ ekipa.

Ob prihodu sledi odhod do centra mesta, kjer se bomo vklopili v božično vzdušje Zagreba, ki vsako leto spada med najlepše okrašene evropske prestolnice.


KAJ SI BOMO OGLEDALI?

Ogledali si bomo najpomembnejše mestne znamenitosti in se prepustili vonju medenjakov, kuhanega vina, mestnemu vzdušju.

Veliko bo tudi prostega časa, da si bomo lahko dodobra ogledali božične stojnice in opravili nakupe, ali pa čas namenili ogledu katere od galerij, lahko pa samo uživali v odlični kulinariki.

 

ODHOD PROTI DOMU

Znova se bomo zbrali na glavni železniški postaji v Zagrebu, se vkrcali na vlak in mesto zapustili ob 18:38 uri. Čas na poti proti domu bomo spet lahko izkoristili za druženje v restavracijskem vagonu, lahko bomo žurali z DJ-em in se greli ob kuhanem vinu.

Prihod vlaka v Ljubljano po urniku; predvideno ob 20:57.

 

URNIK:

Odhod vlaka iz Ljubljane 15/12 ob 8:25, prihod vlaka v Zagreb ob 10:43

Povratek vlaka iz Zagreba 15/12 ob 18:38, prihod vlaka v Ljubljano ob 20:57

 

NE BOŽIČKA NE ČAKAJTE DOMA IN GA SKUPAJ Z NAMI ODKRIJTE V ZAGREBU!