kompas young team

Kdo smo?

KOMPAS YOUNG

''Potovati s Kompas Young ne pomeni zgolj obiskati, temveč doživeti in nikoli pozabiti!''

Kompas Young smo ekipa večno mladih, nadobudnih in predanih sodelavcev ter prijateljev, ki smo s srcem predani svojemu delu na področju mladinskega turizma. Blagovna znamka Kompas Young deluje pod okriljem turistične agencije z več kot 60-letno tradicijo, turistične agencije Kompas. Verjamemo, da je prav kombinacija mladostne razigranosti na eni strani ter izkušenj in znanja na drugi naša največja prednost pri pripravi in izvedbi kakovostnih turističnih storitev za mlade in mlade po srcu.

Skozi leta smo maturantskim izletom v Črni gori dodali nove destinacije v Španiji in Grčiji. Ponudbo za mlade smo razširili s številnimi glasbenimi festivali, obiski športnih prireditev, novoletnimi izleti v evropske prestolnice zabave ter otvoritvami smučarske sezone.

Naša zgodba pa se tu ne konča. V prihodnje želimo našim potnikom ponuditi še več novih doživetij. Pri tem sledimo osnovnemu cilju blagovne znamke Kompas Young, ki je, ponuditi zabave željnim potnikom, mladim po srcu, najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Velik poudarek pri delu dajemo osebnemu pristopu do vsakega posameznika, saj resnično verjamemo, da lahko ravno s tem vsakomur omogočimo pristno in nepozabno doživetje.

VIZIJA:

Naša vizija je s pomočjo predane ekipe sodelavcev postati vodilna agencija na vseh področjih mladinskega turizma v Sloveniji in tudi širši regiji, ter postati vaš nepogrešljiv partner na potovanjih.

POSLANSTVO:

Naše poslanstvo predstavlja organizacija kvalitetnih turističnih storitev. Ob tem želimo vedno ponuditi najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, ter upoštevamo želje naših strank in s tem izpolnjujemo njihova pričakovanja.