Budva 2019 5 dni

SLOVENIJA-DUBROVNIK-BUDVA

Ob dogovorjeni uri zbirališče potnikov na vnaprej določenem mestu. Vožnja z modernim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške. V dopoldanskih urah prihod do Dubrovnika. Sprehod po Stradunu, ozkih ulicah mesta z obzidjem in prosto za indiviudalne oglede in nakupe. Sledi vožnja na črnogorsko mejo in naprej do Budve, nastanitev v hotelu, prosto za oddih, spoznavanje mesta in raziskovanje bližnje okolice. Po večerji »SPOZNAVNI ŽUR« v eni izmed diskotek na slovenski plaži in prenočevanje.

BUDVA-MONTENEGRO TURA ali BOAT TRIP-BUDVA

Zajtrk in celodnevni izlet z ladjico na »Hawaii island« ali odhod na Montenegro turo. Vožnja z avtobusom do kraljevskega mesta Cetinje. Ogled starega mestnega jedra ter obisk kraljeve palače. Iz Cetinja odhod na Lovčen in sprehod po stoterih stopnicah do Njegoševega Mavzoleja. Nadaljevanje vožnje do vasice Njeguši, kjer nas domačini postrežejo z znanim pršutom in sirom. Vrnitev po vijugastih poteh nazaj v Budvo. Prosto do večerje. V večernih urah tematska zabava »BLUE PARTY« v sodelovanju z asistenco CORIS v diskoteki Paris na slovenski plaži. Prenočevanje.

BUDVA-SVETI ŠTEFAN-BEACH EXPERIENCE-BUDVA

Zajtrk in vožnja do panoramske točke, od koder se odpira prelep pogled na eno največjih znamenitosti-polotok Sveti Štefan. Kompas YOUNG je vedno znal poskrbeti za presenečenja. Tako bo tudi tokrat, ko se bomo podali na eno najlepših plaž na Črnogorskem primorju. Lokacija naj ostane skrivnost, zagotavljamo pa da se boste tega dne še dolgo spominjali, saj bo Kompasova ekipa poskrbela za celodnevno doživetje brez primere! V poznih popoldanskih urah povratek v Budvo in tematska zabava »SEMAFOR PARTY« - prepustite barvam naj odražajo vaš stas! Prenočevanje.

BUDVA-KOTOR-PLAŽA PLOĆE-BUDVA

Zajtrk in vožnja do bližnje plaže Ploče, ki slovi kot ena najlepših in najbolj žurerskih črnogorskih plaž. Vsi na nepozaben »pool party« s Kompasovo animacijsko ekipo ob ritmih najnovejših glasbenih hitov. Dan si bomo krajšali s kopanjem v kristalno čisti vodi, zabavo na plaži in številnimi družabnimi igrami v bazenu, zaradi katerih nam bo dan prehitro minil. Povratek v Budvo in večerja. Čaka nas še zadnja, vendar nepozabna zabava, »CLOSING PARTY« na slovenski plaži. Prenočevanje.

BUDVA-SPLIT-SLOVENIJA

Po zajtrku odhod iz Budve in pot proti južni Dalmaciji. Postanek ob naslednjem biseru Jadrana-Splitu, ki slovi po antični Dioklecijanovi palači.
Postanek za oglede in krajši sprehod po Rivi. Nadaljevanje vožnje po avtocesti proti Sloveniji. Prihod domov je predviden za pozne nočne ure.

Ne zamudi

 • BUDVA - 1. izbira slovenskih maturantov, največ slovenskih maturantov na enem mestu!
 • nepozabna zabava
 • zapestnica ugodnosti všteta v ceno
 • secret music guest
 • plačilo do 12 obrokov

Vključeno

 • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, stroške dveh voznikov, parkirnine, cestne in ostale pristojbine,
 • nastanitev v hotelu turistične kategorije v večposteljnih sobah na področju budvanske riviere, polpenzione (večerja in zajtrk),
 • »Montenegro turo«: degustacija pršuta in sira, vstopnina v palačo kralja Nikole in mavzolej na Lovčenu ali izlet z ladjico po črnogorskem primorju, celodnevni izlet na plažo Ploče, beach experience, zunanje oglede po programu, stroške obveznih spremljevalcev, odlično slovensko vodenje in animacijo, organizacijo potovanja,
 • zapestnica ugodnosti,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS, riziko odpovedi ter DDV.

Doplačila in opombe

 • SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora pred podpisom pogodbe o potovanju.