Budva 2019 | 7 dni

SLOVENIJA-SARAJEVO

S skupino dogovorjeno mesto odhoda in vožnja po avtocesti z vmesnimi postanki za osvežitev mimo Slavonskega Broda do Sarajeva. Sprehodili se bomo mimo Vijećnice, katedrale sv. Srca Jezusovega, Saborne cerkve, Principovega mostu, Begove džamije,… Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta, pokušino turške kave, znamenitih čevapčičev ali sladke baklave. Namestitev v hotelu v središču mesta ali bližnji okolici. Po večerji nas čaka »WELCOME PARTY« - prvega ne pozabiš nikoli! Prenočevanje.

SARAJEVO-MOSTAR-BUDVA

Po zajtrku nadaljevanje vožnje mimo Jablanice s postankom pri spominskem kompleksu bitke na Neretvi v smeri Mostarja. Sprehodimo se čez stari most in imamo nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje mesta. Nadaljevanje vožnje po dolini reke Neretve in naprej po Jadranski obali do Budve, črnogorske prestolnice zabave. Namestitev v hotelu in večerja. Zvečer nas čaka največja spoznavna zabava na Jadranu »SPOZNAVNI ŽUR« v diskoteki Paris na Slovenski plaži. Prenočevanje.

BUDVA »BOAT TRIP HAWAII ISLAND«

Zajtrk in sprehod do starega mestnega jedra Budve, vkrcanje na ladjico ter vožnja na bližnji otok Sv. Nikole, kateremu domačini zaradi lepo urejenih peščenih plaž popularno pravijo tudi »Hawaii island«. Zasedli bomo enega izmed lokalov na plaži ter se podali v nepozabno doživetje s Kompasovo animacijsko ekipo. Polni adrenalina se vrnemo v Budvo, kjer nas že čaka okusna večerja. Zvečer nas čaka nepozabna zabava v modrem »BLUE PARTY« v sodelovanju za asistenco CORIS v diskoteki Paris na Slovenski plaži. Prenočevanje.

BUDVA-SVETI ŠTEFAN-BEACH EXPERIENCE-BUDVA

Zajtrk in vožnja do panoramske točke, od koder se odpira prelep pogled na eno največjih znamenitosti-polotok Sveti Štefan. Kompas YOUNG je vedno znal poskrbeti za presenečenja. Tako bo tudi tokrat, ko se bomo podali na eno najlepših plaž na Črnogorskem primorju. Lokacija naj ostane skrivnost, zagotavljamo pa da se boste tega dne še dolgo spominjali, saj bo Kompasova ekipa poskrbela za celodnevno doživetje brez primere! V poznih popoldanskih urah povratek v Budvo in tematska zabava »SUPERHEROES PARTY« - skupaj poskrbimo za nore dodatke in zažurajmo v diskoteki Paris na slovenski plaži. Prenočevanje.

BUDVA-PLAŽA PLOĆE-BUDVA

Zajtrk in vožnja do bližnje plaže Ploče, ki slovi kot ena najlepših in najbolj žurerskih črnogorskih plaž. Vsi na nepozaben »pool party« s Kompasovo animacijsko ekipo ob ritmih najnovejših glasbenih hitov. Dan si bomo krajšali s kopanjem v kristalno čisti vodi in številnimi družabnimi igrami v bazenu, zaradi katerih nam bo dan prehitro minil. Povratek in večerja. Zvečer tematska zabava »SEMAFOR PARTY« - prepustite barvam naj odražajo vaš stas!

BUDVA-MONTENEGRO ALI HARD ROCK CAFE TOUR-BUDVA

Zajtrk in odhod na Montenegro ali »Hard Rock Cafe« turo. Vožnja z avtobusom do kraljevskega mesta Cetinje. Ogled starega mestnega jedra ter obisk kraljeve palače. Iz Cetinja odhod na Lovćen in sprehod po stoterih stopnicah do Njegoševega Mavzoleja. Nadaljevanje vožnje do vasice Njeguši, kjer nas domačini postrežejo z znanim pršutom in sirom. Vrnitev po vijugastih poteh ali vožnja do prestolnice Podgorice z obiskom slovitega Hard Rock Cafe-ja, edinega na Balkanu. Po večerji se od Budve poslovimo v slogu glasbenih hitov, ki so zaznamovali maturantski izlet in si priredimo nepozaben »CLOSING PARTY«. Prenočevanje.

BUDVA-SPLIT-SLOVENIJA

Po zajtrku odhod iz Budve in pot proti južni Dalmaciji. Postanek ob naslednjem biseru Jadrana-Splitu, ki slovi po antični Dioklecijanovi palači. Postanek za oglede in krajši sprehod po Rivi. Nadaljevanje vožnje po avtocesti proti Sloveniji. Prihod domov je predviden za pozne nočne ure.

Ne zamudi

 • BUDVA - 1. izbira slovenskih maturantov, največ slovenskih maturantov na enem mestu!
 • nepozabna zabava
 • zapestnica ugodnosti všteta v ceno
 • secret music guest
 • plačilo do 12 obrokov

Vključeno

 • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, stroške dveh voznikov, parkirnine, cestne in ostale pristojbine,
 • nastanitev v hotelu turistične kategorije v večposteljnih sobah v Sarajevu in budvanske riviere, polpenzione (večerja in zajtrk),
 • »Montenegro turo«: degustacija pršuta in sira, vstopnina v palačo kralja Nikole in mavzolej na Lovčenu ali »Hard Rock Cafe turo« z obiskom Podgorice, izlet z ladjico po črnogorskem primorju, celodnevni izlet na plažo Ploče, zunanje oglede po programu, stroške obveznih spremljevalcev, odlično slovensko vodenje in animacijo, organizacijo potovanja,
 • zapestnica ugodnosti,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS, riziko odpovedi ter DDV.

Doplačila in opombe

 • SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora pred podpisom pogodbe o potovanju.