Študentska organizacija Univerze na Primorskem

Osnovna dejavnost ŠOUP-a je organiziranje in izvajanje programov in projektov obštudijskih dejavnosti za študente Univerze na Primorskem ter za študente ostalih visokošolskih zavodov in fakultet na tem območju.

Hard Rock Cafe Podgorica

Visit Hard Rock Cafe Podgorica, the first of its kind in the Adriatic Region, for legendary cuisine, drinks, and entertainment. Cafe serves delectable American cuisine mixed with local favorites as well as handcrafted drinks in a laid-back, music-infused atmosphere.

Coris

Podjetje Assistance CORIS d.o.o. je bilo v Ljubljani ustanovljeno leta 1993. Podjetje z lastnim asistenčnim centrom že od vsega začetka deluje v prostorih na Ulici bratov Babnik 10 v Ljubljani (Dravlje).

Nomago

Nomago je nov ponudnik prevozov in potovanj po vsem svetu. Uredi ti vozovnico IJPP za pot do šole, izlete po Evropi, ugodno letalsko karto za kamor koli po svetu, prevoz do letališč, programe dela in študija v tujini ter jezikovne tečaje.

EYCA

EYCA je večnamenski mednarodni mladinski program, ki spodbuja mlade k večji mobilnosti in samostojnosti, razvoju njihovih potencialov, sodelovanju in vključevanju v družbo ter odgovorni izbiri ponujenih možnosti.

Študentski klub Sevnica

Študentski klub Sevnica (ŠKS) je bil ustanovljen leta 2003 na pobudo skupine študentk in študentov, katerim je bil skupni cilj vzpostaviti močno študentsko organizacijo na območju Upravne enote Sevnica. Delo ŠKS temelji na prostovoljnem delovanju in samoiniciativi.

Društvo študentov Brežice

Prostorsko deluje na področju občine Brežice, kjer je registriranih okoli 950 študentov. Delovanje sega na različna področja, od sociale in izobraževanja do kulture in športa.

LARS & SVEN

Lars & Sven burgers, je slovenska znamka božanskih burgerjev, hkrati pa predstavlja najbolj neverjetno slovensko zgodbo oziroma čisto pravo burgermanijo.

AC VOVK

S svojimi vozili znamke Ford, nam vedno priskočijo na pomoč na vseh naših frontah in destinacijah, kjer smo prisotni.