FESTIVAL 84 / JAHORINA 2018

Kompas YOUNG skupaj v sodelovanju z EXIT festivalom predstavlja svoj Ski Closing produkt ⇒ Snow Break Kompas YOUNG – Jahorina 2018.

EXIT, ki je pred kratkim na podelitvi evropskih festivalskih nagrad zmagal v kategoriji za najboljši festival v Evropi, med 15. in 18. marcem na Jahorini predstavlja Festival 84. Gre za format vedno bolj priljubljenega zimskega glasbenega festivala v gorah. Glede na trenutno prodajo vstopnic, pa že kaže, da bomo kmalu lahko govorili o presežkih.

CENIK>>

NASTOPAJOČI

Na seznamu nastopajočih sta se tako znašla britanska superzvezdnika Sigma, na Jahorino prihaja zasedba Asian Dub Foundation, nizozemski DJ in producent Joris Voorn, mojstri za uspešnice, med katerimi so Mahmut Orhan, Burak Yeter in ruski duo Filatov & Karas. Za techno sekcijo bo zadolžen naš slovenski najTechno »fotr« UMEK, ki bo ponovil nepozaben žur z lanskega festivala Sea Star in segrel zimsko središče. Pridružil se mu bo še Nizozemec Patrice Bäumel in underground duo Mladen Topič &Siniša Tamanović.

Na festivalu bodo še: Van Gogh, Bad Copy, Frenkie, Kontra in Indigo, Helem nejse, After Affair, A Skitzo, Billain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Forest People, Forniva b2b Andrej Jelić, G.Edd b2b Fedja Knajdl, Merakoon, Mr. Mehikano, Said5, Soole b2b Robert S, Woodie, Worda, Zli Jay in mnogi drugi!

Festival 84 se bo prvič zgodil med 15. in 18. marcem na več lokacijah v Olimpijskem centru Jahorina. Program bo potekal po formuli 2+2, in uvodni zabavi sledita dva festivalska dneva, ki bosta pokala po šivih, ter dan za počasno prilagoditev na življenje po festivalu. Prav tako bo zadnji žur tisti, ki bo uradno zaključil zimsko sezono v Olimpijskem centru Jahorina.

Vstopnice in nastanitveni paketi so na voljo na naši spletni strani kompasyoung.si

S Festivalom 84 na Jahorini, Exit nadaljuje misijo povezovanja regije in predstavlja bisere Balkana svetu v kombinaciji z najboljšo glasbeno ponudbo.

NE ZAMUDI NAJBOLJ NOREGA ZAKLJUČKA SMUČARSKE SEZONE IN POGLEJ VSO PONUDBO ZA JAHORINO ⇒ goo.gl/hrHUof

Glasbeni festivali 2018

Ne zamudi

  • Zabava se bo na belih strminah odvijala med 15. in 18. marcem 2018