EL CLASICO

Si za 90 najbolj norih minut, ko obstane cel svet? To se zgodi samo nekajkrat na leto, ko se med seboj na svetovno daleč najbolj prestižnem derbiju med seboj na EL CLASICU udarita FC Barcelona in Real Madrid. Tukaj pa je tvoja IZJEMNA PRILOŽNOST za ogled najbolj gledane tekme na svetu.

ZAPIŠI in si REZERVIRAJ datum 27. oktober, ko je na sporedu največja nogometna tekma na svetu El Clasico.

Spopad med Barcelono in madridskim Realom je največja nogometna tekma na svetu, ki jo pozna svet. Tudi zgodovinski dogodki izpred 50 let nazaj so poskrbeli, da je vsaka tekma med katalonskim klubom in Realom kot bi rekli "na nož".

Za tekmo je na voljo samo 99.000 vstopnic, pa vendar nas je na svetu vsaj nekaj milijonov tistih ki bi si radi ogledali takšno tekmo v živo. Če niste član navijaškega kluba (Penye) ali član FC Barcelone (Socio) je vstopnico za takšno nogometno tekmo nemogoče dobiti, razen na črnem trgu.

Letos pa smo se še posebej potrudili in pri turistični agenciji Kompas d.d. in oddelku za mlade Kompas YOUNG poskrbeli za to, da se v oktobru mesecu odpravimo v Barcelono na ogled El Clasica. Vabljeni seveda vsi nogometni navdušenci in seveda tudi vsi tisti, ki že vrsto let sanjate, da bi si spektakel ogledali v živo.

Poleg nogometa pa je tukaj tudi fantastično mesto Barcelona, ki se ponaša z veliko znamenitosti za turistične oglede - in da, tudi za to bo čas. Sagrada Familia, Park Guell, znamenita La Rambla pa še bi lahko naštevali!

Messi, Suarez, Griezmann, Dembele proti Hazardu, Benzemaju, Modriću in Ramosu na drugi strani. Kdo bo koga? Bodite del največje nogometne tekme tudi vi!

Barcelona


Vključeno

  • Letalski prevoz Benetke - Barcelona - Benetke
  • 2 nočitvi v hotelu 3*
  • Vstopnica za ogled nogometne tekme

Doplačila in opombe

  • Vstopnice za ogled tekme veljajo v rumenem sektorju za posamične vstopnice.
  • V kolikor želite paket, ki vključuje druge sektorje, vam paket izdelamo po meri.
  • Cena vstopnice je odvisna tudi od števila oseb, ki želijo sedeti skupaj.
  • Cena paketa velja na dan objave 2.8.2019, vendar se lahko zaradi dinamike letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.