Izlet v Banja Luko

1. dan: 

Na pot se bomo odpravili v petek zgodaj zjutraj. Pot nas bo vodila mimo Zagreba, proti Banji Luki, kjer bomo preživeli nepozabni vikend. Razporedimo se po nastanitvah, razpakiramo in se osvežimo. Sledi nekaj časa za prvo raziskovanje. Ob 19:30 se zberemo v recepciji hotela in se skupaj odpravimo na najboljši možni začetek večera: BALKANSKO VEČERJO na znani BANJALUČKI SPLAV. Tradicionalna hrana, živa glasba, lokalno pivo, rakija, vino, ples…to je večerja, ki se je ne sme zamuditi… Po večerji pa bomo na splavu doživeli čar nočnega življenje Banja Luke

2. dan: 

Ob 13:00 se zberemo v centru pred hotelom PALAS za vodeni ogled mesta. Izvedeli boste nekaj zanimivosti, spoznali boste ključne točke v mestu in izvedeli kako ljudje živijo v Banja Luki in po čem se razlikuje od življenja doma. Ogled bo trajal približno 1 uro. Lahko pa prosti čas namenite raziskovanju mesta, morda druženju s prijatelji na bowlingu v bližnjem centru.... Banja Luka je znana po odličnem izboru oblačil, ki jih lahko dobite po ugodnih cenah, za tiste, ki ste željni nakupovalnega vrveža, zanimivih stvari in barantanja, pa je obisk bližnjega marketa nujen. Čas za kosilo in kavo, potem pa se bomo odpravili na tour po “banjalučkih kafanah”. Zvečer gremo pa v klub na najboljši žur v Banja Luki.

3. dan: 

Pozen zajtrk in do 10:00 CHECK-OUT. Če se uspete zbuditi pred tem, lahko čas izkoristite za zadnje nakupe ali pa kavo z novo prijateljico ali prijateljem, ki ste ga spoznali včeraj na žuru. Odhod avtobusa nazaj proti Ljubljani.


Vključeno

  • prevoz z avtobusom,
  • 2 nočitvi v apartmaju, hostlu ali hotelu (postelje v sobi morajo biti polno zasedene),
  • ogled mesta z vodičem,
  • spremljevalec na poti,
  • stroški organizacije potovanja,
  • večerja na splavu prvi večer.

Doplačila in opombe

  • turistična pristojbina