LONDON

"KDOR SE NAVELIČA LONDONA, SE NAVELIČA ŽIVLJENJA" , tako nekako je zapisal britanski esejist Samuel Johnson že v 18.stoletju. In pritrjujemo mu vsi, ki London dobro poznamo in ga nosimo v srcu. Prestolnico Združenega Kraljestva v vsakem letnem času spoznavamo drugače in vedno odkrivamo na novo. London je vsakič drugačen, vsakič nam “zleze pod kožo”.

Kompas London

London je vznemerljivo mesto z nekaj največjimi svetovnimi znamenitosti, atrakcijami in živahnim mestnim življenjem.

Nad njim ne boste razočarani, lahko si ga ogledate od zgoraj z London Eye-a, se srečate z znano osebnostjo v muzeju Madame Tussaudsu, ter si pogledate v oči z enim od dinozavrov v Naravoslovnem muzeju.

Mesto ravno tako ponuja neskončno možnosti za nakupovanje, sprehodite se po Oxford streetu, obiščite največje nakupovalno središče v Evropi Westfield Straford ali zavijte v znamenito blagovnico Harrod.

London ravno tako gosti nekaj največjih športnih dogodkov na svetu. Od tenisa do obiska nogometne tekme.

Včasih je dobro, da se samo prepustimo toku, zaupamo in se zanesemo na navigacijo na telefonu. Ultra moderne stavbe na eni in ultra zgodovinske stavbe na drugi strani. Številni parki in klopi, kjer se lahko za trenutek ustaviš in samo začudeno opazuješ utrip enega najlepših mest v Evropi.

London je idealen za pobeg s kolegi, solo oddih ali za romantični predah za pare. Ima svoj glamurozen čar.


Vključeno

  • Letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana
  • Ročna prtljaga
  • 3 nočitvi v hostlu

Doplačila in opombe

  • Vstopnina za galerije
  • Podzemna železnica
  • Cena paketa velja na dan objave 08.04.2019, vendar se lahko zaradi dinamike letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.